TILBUD OG OPLEVELSER lige nu

FIND INSPIRATION OG OPLEVELSER TIL DIT OPHOLD PÅ THE FARMHOUSE

ET PERFEKT SOMMEROPHOLD
- book 3 NÆTTER, BETAL FOR 2 -

Der er intet som sommer i Danmark. Lange sommeraftener med grill og kold vin på terrassen, cocktails og kroket i den smukke have eller et spabad under stjernerne.

Nyd en ferie på landet tæt på stranden med masser af plads, lys og frisk luft. Under jeres ophold anbefaler vi at se UNESCO-verdensarven på Stevns Klint, opleve Skovtårnet og måske nyde en sjov eftermiddag på Camp Adventure.

Book 3 nætter og betal kun for 2.
Rabatten trækkes automatisk fra, når du booker mere end 2 nætter hos os.

besøg unescos verdensarv
- og bo på the farmhouse -

Hvorfor ikke krydre din tur til UNESCO-attraktionen Stevns Klint, Skovtårnet eller Camp Adventure, med et uforglemmeligt ophold?

Bo i smukke omgivelser og bliv forkælet med en lækker morgenmad på terrassen eller nyd en hyggelig sommeraften med middag og cocktails eller snup en dukkert i havens jacuzzi.

Vi hjælper dig gerne med at skræddersy dit ophold, så du og dine kære får de bedste oplevelser. Kontakt os, så hjælper vi dig gerne med at skabe et ophold ud over det sædvanelige.

bryllup, fest & events
- hold fest i unikke rammer -

Invitér til bryllup, konfirmation, fødselsdag, jubilæum - eller hold et business-event hos os.

Vi serverer lækker mad, vin og cocktails for op til 40 spisende gæster. Vi har 12 værelser, hvor 24 gæster kan overnatte og nyde vores lækre morgenmad, som serveres dagen derpå.

Hold din fest indenfor i vores hyggelige spisestue, i loungeområdet med kulørte lamper og langborde i haven - det er helt op til dig.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at realisere din drømmefest på The Norrmans Farmhouse.

MØDER & business TREATS
-ARBEJDSDAG MED INSPIRATION-

På The Farmhouse kan du samle dit team og holde møde i inspirerende rammer. Hold mødet i vores dejlige mødelokale med plads til 12 gæster eller nyd et mere uformelt møde i et af vores loungeområder - eller måske i haven.
Vi anbefaler et ophold i forbindelse med møder og teamdage, men du kan også booke et dagsmøde, hvis I trænger til at komme lidt væk fra hverdagen på kontoret.

Gør mødedagen endu mere inspirerende med teambuilding, vandretur, havespil, petanque eller andre aktiviteter på eller i nærheden af gården

Kontakt os på info@thenorrmans.com så skæddersyr vi en mødepakke som passer til virksomhedens ønsker.

aktiviteter på stevns
- nyd oplevelser på landet-

Når du booker et ophold på The Norrmans Farmhouse, kan du benytte alle områder på hele gården. Udforsk de små oaser der gemmer sig både indenfor og udenfor, besøg vores butik, nyd en lidt lækkert i restauranten eller hyg dig med en hjemmelavet isthe i haven - med græs mellem tæerne.

Vi tilbyder også vandreture i nærområdet, jacuzzi under åben himmel - og så har vi både havespil og petanquebane.

Hvis du har behov for hjælp, eller inspiration til aktiviteter eller ture under dit ophold, er du velkommen til at kontakte os inden ankomst.

restaurant med charme
-spis frokost eller middag-

Uanset om du bor hos os eller bare drømmer om et dejligt restaurantbesøg på landet, er du velkommen indenfor til en skøn spiseoplevelse.

Restauranten er åben fredage og lørdage fra 18:00 til 23:00, hvor vi tager imod både boende og spisende gæster, som ikke bor hos os.

Vi serverer en 3 retters menu lavet af vores chefkok med sæsonens råvarer. Vi anbefaler at kombinere vores 3-retters menu med vores særlige vinmenu, som er udarbejdet af vores vinentusiastiske team.

Book et bord på forhånd ved at skrive til os, så hjælper vi med din reservation.

vidste du at vi har et søsterhotel på et slot i sverige?

se mere om slottet