Vi serverer mad som fremtiden kan bære

vores Restaurant

Du er velkommen til at kontakte vores restaurant og reservere bord men pladserne er få, så vær ude i god tid. Tre retter koster 450 DKK, og menuen skifter dagligt efter kokkens humør og årstidernes skiften.
 Maden indeholder meget af det grønne, men også kød i en eller anden form. Når vi bruger kød, er det fra dyr, der er gået ude på den lokale Klippingegaard og ikke har spist antibiotika. Vi investerer i en bæredygtig restaurant uden affald, og vi tror på, at det er fremtiden.

Book din konference hos os

Bestil bord på 51 18 70 57 eller info@thenorrmans.com. Glem ikke at oplyse evt allergier.


Varmt velkommen til vores restaurant på stevns!

Restaurant på stevns. The Norrmans
The Norrmans restaurant på Stevns
The Norrmans, restaurant på Stevns i Danmark
et par ord fra anna og lars

om mad

Hvordan kan man nyde uden mad? Vi synes, det er umuligt, derfor sælger vi kun ophold inklusiv mad. Du kan dog også komme udefra og spise i restauranten uden at bo hos os.

"For os er mad en stor del af oplevelsen, når vi rejser. Vi har fundet ud af at de fleste af jer også synes det. Vi har i flere sæsoner snakket med vores gæster, prøvet os frem og mærket efter,  hvad det kræver at drive et sted, der tilbyder  mad. Vi arbejder i den del af  vores virksomhed,  hvor vi er bedst,  så derfor lader vi andre tage hånd om den del af stedet, som de er bedst til.

Man skal alliere sig med dem, der kan noget,  som man ikke selv kan, det har vi lært. Vi  arbejder hele tiden på at bygge og udvikle, finde på nye oplevelser og lave alt endnu smukkere. Turde tage skridtet og finde nye løsninger.

Vi vil bygge så holdbart  som vi kan og vi ønsker, at vores mad skal være så ren og bæredygtig som muligt og gro så tæt på os som muligt. 

Vi ser hele tiden efter nye løsninger, som gør at vores gård er bæredygtig." 

Vi føler os beærede

Out of over 200 restaurants tested by the 360°jury, we are one of 80 restaurants to receive 2 circles in 360°EatGuide 2020