Book ophold
farmhouse

fest & bryllup

Hold din runde fødselsdag, konfirmationen, jubilæet eller måske dit bryllup på The Norrmans Farmhouse. Invitér dine gæster til en uforglemmelig fest i de hyggeligste omgivelser med plads til fejring præcis som du drømmer om.

hvad kan vi tilbyde dig

Hold festen i vores dejlige restaurant. Start med en lækker sæsonmiddag og nyd derefter et spil petanque med cocktails og musik i vores indendørs pentanquelounge. Om sommeren kan du fejre en stor begivenhed med en afslappet havefest med havespil, grillmad og langborde i græsset under åben himmel eller i et stort telt i haven. Eller hvad med at holde festen i vores villa med østers, finger food og bobler? Mulighederne er mange og vi vil gøre alt for at festen bliver lige som du ønsker.

Vi står gerne for både blomster, fotograf, musik og festtelt, så du kan slappe af og nyde din store dag.

På The Norrmans Farmhouse serverer vi både 3- og 5-retters festmenuer - og er det en havefest kan vi også lave maden på grillen. Vores chefkok og køkkenteamet laver festmenuen af lokala råvarer fra gårdene omkring os og anbefaler gerne en vinmenu til maden, som er nøje udvalgt af vores vinspecialister.

Hvis du vil vide mere om fester på The Norrmans Farmhouse er du velkommen til at kontakte os nedenfor.

Name E-mail Message SEND BESKED 

læs mer om værelser & områder på gården

udforsk her