rOOMS & areas

THE FARMHOSUE IS DEVIDED IN 2 BUILDINGS,  THE VILLA AND THE STABLES. THEY BOTH HAVE A LOT OF HISTORY AND EVERY ROOM HAS ITS INDIVIDUAL TRAITS AND CHARACTERSITICTS.
FIND THE SPACE THAT IS JUST RIGHT FOR YOU.

THE VILLA

Villaen er det gamle hovedhuset på gården og har 4 soveværelser med særpræg og karakter. Alle værelser kommer med en dobbeltseng og privat badeværelse.

Di fælles stuer og lounge områder i villaen er kun til rådighed for villaen gæster, og giver muligheden til helt uforstyrrede stunder i skønne omgivelser.

Villaen kan også lejes som en hel enhed og er perfekt til en gruppe venner eller familie der ønsker at nyde lidt tid sammen men stadig kunne sænke skuldrene.


THE stables

Stalden er bygget op af 8 værelser og er som navnet afslører den gamle stald på gården. Alle værelser har individuel karakter, historiske detaljer og myke, varme materialer.

Alle værelser kommer med en dobbeltseng og privat badeværelse. Vi kan også tilbyde et familie værelse og dette kan lægges til i reservations processen.


Petanque & cocktails

Klar for et venskabelig spil? Bestil en cocktail vores reception bar og tag over til vores petanque bane!

Banen er tilgængelig på et first come, forst serve princip og kan altid benyttes så længe den står ledig.

orangeriet & haven

The Farmhouse har mange små skatter rundt om på ejendommen hvor du kan nyde et glas vin, læse en bog eller bare nyde. Orangeriet er en av disse skattene og ligger lige udenfor vores reception. Det er dækket til med tag og om vinteren står pejsen altid klar til at tændes.

Haven strækker sig ud rundt bygningerne og har flere små oaser hvor man kan sidde ned og nyde, udendørs spiseplads og selvfølgelig vores 4 personer jacuzzi.

reception lounge

Vores receptions område er et rom med flere funktioner. Her finder du vores restaurant hvor vi servere morgenmad og aftensmad, men også vores bar og lounge område.

Baren er åbern fra 15:00 og har et udvalg av cocktails, vine og alkoholfrie drikkevarer. Vi kan også friste med et lille udvalg barsnacks for den som ønsker lidt ekstra.

let us stay in touch. sign up for our newsletter!

sign up