Book ophold
The norrmans 

VÆRELSER & OMRÅDER

The Farmhouse er opdelt i to bygninger - villaen og stalden

Begge bygninger er nøje istandsat på et bæredygtigt vis med respekt for husets historie. Alle soveværelser, opholdsrum, restauranten og stuerne er indrettet forskelligt og har hver sin charme og karakteristiske udtryk. Vi har 12 dobbeltværelser, så der er helt sikkert et af dem, som falder i din smag.

Villaen

Villaen er gårdens gamle hovedhus. Den rummer 4 soveværelser med hver sit særpræg og karaktér. Alle værelser er indrettet med en stor dobbeltseng og privat badeværelse. 

I villaen er der spisestue, møderum, fælles stuer og loungeområder. Alt dette er ekslussivt til rådighed for de gæster, som booker et værelse i villaen. Dette giver muligheden for at få helt uforstyrrede stunder i skønne omgivelser.

Vi anbefaler at booke hele villaen, hvis du drømmer om en get-away i selskab med familie, venner eller kolleger - et perfekt sted at sænke skuldrene og nyde hinandens selskab.

Stalden 

I den gamle stald på gården, er der i dag restaurant og orangeri i den ene ende og 8 unikke soveværelser i den anden ende. Med sans for historiske detaljer, varme farver og smukke materialer, har vores interiør designer indrettet alle værelser, med hver deres individuelle præg.

Alle værelser er indrettet med en stor dobbeltseng og privat badeværelse.

Er I en familie med børn, kan vi tilbyde et familieværelse med plads til 4 personer. Dette skal reserveres på forhånd.

Hunde er også hjerteligt velkomne, men dem har vi ikke senge til.

 

Petanque & cocktails

Bestil en cocktail i baren og snup et spil petanque på den indendørs petanquebane i løbet af dit ophold på The Norrmans Farmhouse.

Petanquebanen og loungeområdet omkring den, kan ikke bookes på forhånd, men som gæst hos os, kan du altid benytte den - hvis den er ledig.

orangeri, have & Jacuzzi

Gå på eventyr og oplev de mange små oaser rundt omkring på The Norrmans Farmhouse.

Bliv forkælet med et dejligt glas vin i orangeriet, nyd en god kop kaffe og en bog i en af havens mange små hyggekroge eller glæd dig over den smukke udsigt fra jacuzzien.

reception & RESTAURANT

Tæt på hovedindgangen ligger både reception, bar og lounge område. Her finder du også vores restaurant, hvor vi serverer morgenmad og aftenmenu med mulighed for vinmenu.

Baren er åben fra 15:00 og har et udvalg af klassiske cocktails, dejlige vine og snacks.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV og få nyheder og gode tilbud

sign up