Book ophold

TILBUD OG OPLEVELSER lige nu

FIND INSPIRATION OG OPLEVELSER TIL DIT OPHOLD PÅ THE FARMHOUSE

ROMANTISK GETAWAY
- book nu & spar 20% -

Efterår på The Norrmans Farmhouse er helt specielt. Her kan I sammen nyde den magiske efterårssol og havens smukke farver. Hyg jer med tæpper, bobler eller en god kop kaffe i et af vores dejlige udendørs loungeområder.

Vi anbefaler at slutte dagen af med vores efterårmenu i restauranten og derefter kan nyde et spabad under stjernerne, et spil petanque i petaque-loungen eller en cocktail i orangeriet.

Se også UNESCO-verdensarven på Stevns Klint eller oplev udsigten fra Skovtårnet. Vi hjælper gerne med billetter.

besøg unescos verdensarv
- og bo på the farmhouse -

Hvorfor ikke krydre din tur til UNESCO-attraktionen Stevns Klint, Skovtårnet eller Camp Adventure, med et uforglemmeligt ophold?

Bo i smukke omgivelser og bliv forkælet med en lækker morgenmad på terrassen eller nyd en hyggelig sommeraften med middag og cocktails.

Vi tilbyder også vandreture i nærområdet, jacuzzi under åben himmel - og så har vi både havespil og petanquebane.

Hvis du har behov for hjælp, eller inspiration til aktiviteter eller ture under dit ophold, er du velkommen til at kontakte os inden ankomst.

bryllup, fest & events
- hold fest i unikke rammer -

Invitér til bryllup, konfirmation, fødselsdag, jubilæum - eller hold et business-event hos os.

Vi serverer lækker mad, vin og cocktails for op til 40 spisende gæster. Vi har 12 værelser, hvor 24 gæster kan overnatte og nyde vores lækre morgenmad, som serveres dagen derpå.

Hold din fest indenfor i vores hyggelige spisestue, i loungeområdet med kulørte lamper og langborde i haven - det er helt op til dig.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at realisere din drømmefest på The Norrmans Farmhouse.

MØDER & business TREATS
-ARBEJDSDAG MED INSPIRATION-

På The Farmhouse kan du samle dit team og holde møde i inspirerende rammer. Hold mødet i vores dejlige mødelokale med plads til 12 gæster eller nyd et mere uformelt møde i et af vores loungeområder - eller måske i haven.
Vi anbefaler et ophold i forbindelse med møder og teamdage, men du kan også booke et dagsmøde, hvis I trænger til at komme lidt væk fra hverdagen på kontoret.

Gør mødedagen endu mere inspirerende med teambuilding, vandretur, havespil, petanque eller andre aktiviteter på eller i nærheden af gården

Kontakt os på info@thenorrmans.com så skæddersyr vi en mødepakke som passer til virksomhedens ønsker.

BED, NO BREAKFAST
- nyd EN SENG på landet -

Har du brug for et hyggeligt sted at sove? Vi tilbyder overnatning i et lækkert dobbeltværelse med privat badeværelse og med adgang til dejlige omgivelser - men helt uden morgenmad, frokost eller middag i restauranten.

 Bemærk venligst at dette tilbud kun kan bookes på udvalgte dage og at opholdet er uden forplejning og servering, da personalet kun er der i begrænset omfang.

Vi anbefaler denne type ophold, hvis du har andre planer i nærheden eller har behov for et skønt sted at sove, mens du er på farten og hurtigt skal videre.


restaurant med charme
- morgenmad & middag -

Uanset om du bor hos os eller bare drømmer om et dejligt restaurantbesøg på landet, er du velkommen indenfor til en skøn spiseoplevelse.

Restauranten er åben fredage og lørdage fra 18:00 til 23:00, hvor vi tager imod både boende og spisende gæster, som ikke bor hos os.

Vi serverer en 3 retters menu lavet af vores chefkok med sæsonens råvarer. Vi anbefaler at kombinere vores 3-retters menu med vores særlige vinmenu, som er udarbejdet af vores vinentusiastiske team.

Book et bord på forhånd ved at skrive til os, så hjælper vi med din reservation.

vidste du at vi har et søsterhotel på et slot i sverige?

se mere om slottet