Book ophold

PRAKTISK INFO


Nedenfor har vi samlet en række praktiske oplysninger, samt de spørgsmål vores gæste oftest søger svar på. Hvis ikke kan finde det du søger nedenfor, er vi kun en e-mail væk!

Du er velkommen til at skrive til os på info@thenorrmans.com hvis du ønsker at blive ringet op, så skriv en mail, så ringer vi tilbage.

HVORNÅR ER CHECK-IN OG CHECK-OUT?

Du er velkommen til at tjekke ind fra kl. 15.00 på ankomstdagen og udtjekning er senest kl.11.00 på afrejsedagen. Hvis du ønsker at ankomme før kl. 15.00, så lad os vide det og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dette. Hvis du ankommer senere end kl. 17.00, vil vi sætte stor pris på at du giver os besked via e-mail eller et opkald, så vi kan byde dig velkommen på den bedst mulige måde.

Hvis du ankommer med tog, så lad os vide det - vi henter dig gerne.

HVOR SKAL JEG PARKERE?

Hvis du kommer i bil, kan du parkere den på den grønne græsplæne ved siden af den røde lade. Du finder indgangen ved laden på venstre side. Her skal du i gennem vores hyggelige orangeri, hvorfra du kommer ind i restauranten og hen til receptionen,

HVORNÅR ER DER MORGENMAD OG AFTENSMAD?

Morgenmaden serveres mellem kl. 8.00 og 10.00 i restauranten. Middagen starter mellem kl. 18.00 - 20.00 og vil blive oplyst ved indtjekning. Hvis du har allergier, bedes du give os besked senest 7 dage i forvejen - så vores kokke har tid til at forberede et lækkert alternativ til dig!

AFBESTILLING FOR PRIVATE GÆSTER

Hvis du ikke møder op til din booking, eller hvis du annullerer din reservation mindre end 1 uge før det planlagte ankomsttidspunkt, refunderes det betalte beløb ikke. 

Bemærk venligst, at der gælder en særskilt politik for konferencer, arrangementer og andre særlige arrangementer.

SPABAD UNDER ÅBEN HIMMEL

Du og dine kære er velkomne til at benytte vores spabad - med eller uden bobler. Husk at medbringe dit badetøj og jacuzzikit.

KAN JEG MEDBRINGE DRIKKEVARER?

Du må ikke medbringe dine egne drikkevarer - vi har en bar og vil med glæde betjene dig!

MÅ JEG TAGE MIN HUND MED?

På Norrmans Farmhouse er alle velkomne, også hunde. Du er velkommen til at medbringe din hund i stalden - og vi tager ikke ekstra betaling for den.