Book ophold

MAD & DRIKKE

Vores filosofi er, at man skal nyde livet, når man er gæst på The Norrmans Farmhouse - uanset om man er boende gæst eller blot ønsker at spise i restauranten. Vi serverer rustik mad men hvor der er kælet for detaljen og smagen, så man får en dejlig smagsoplevelse i de smukke omgivelser.

Restaurantens køkken består af et team med dygtige kokke. Vores chefkok og teamet skaber fantastiske smage og madoplevelser - lavet af økologiske råvarer fra gårdene omkring The Norrmans Farmhouse.

Vi går op i at tage vare på verden omkring os og derfor bruger vi altid kun de bedste af sæsonens råvarer og udarbejder menuer med fokus på mindst muligt madspild.

I restauranten tilbyder vi en 3-retters menu til DKK 495,- Stilen er nordisk, rustik, delikat og smagfuld - og varierer efter årstidernes råvarer og udskiftes derfor cirka en gang om måneden, så vi altid serverer de mest friske retter.

Vi anbefaler at kombinere menuen med vores skønne vinmenu, som er nøje udvalgt af vores vinspecialister. Hvis du er mere til en vinmenu uden alkohol, tilbyder vi også det - og så er den er virkelig lækker.

skriv dig op til vores nyhedsbrev og fÅ GODE TILBUD

SIGN UP HERE