Book ophold

MØDER & KONFERENCER

Kom væk fra hverdagens travlhed og få en magisk mødeoplevelse på The Norrmans Farmhouse på Stevns, sammen med dine kolleger eller forretningsforbindelser. I eventyrlige omgivelser på landet, finder du en lille inspirerende oase med plads til store tanker, udvikling og fordybelse.


MAD & DRIKKE TIL MØDER

Book en enkelt eller flere dages businessophold med teamet eller blot en uforglemmelig arbejdsdag med businessfrokost i hyggelige omgivelser på landet. Vi vil gøre alt for at imødekomme jeres ønsker for en anderledes mødeoplevelse og vi glæder os til at forkæle jer med lækkerier fra køkkenet i al den tid I er hos os.

Vi serverer gerne let morgenmad, lækker frokost og skøn 3 retters menu til middag - og så skræddersyr vi selvfølgelig opholdet efter jeres ønsker om snacks, kaffe, kage, vin eller cocktails i baren, i havestole på græsset, i en af stuerne eller i orangeriet.

 

MØDERUM & MØDEOMRÅDER

Vores mødefaciliteter er uformelle og utraditionelle, fordi vores filosofi er at skabe en unik oplevelse, som minder mindst muligt om hverdagen.

---

Få en hel villa for jer selv og hold jeres møde helt eksklusivt og uforstyrret – væk fra alle de andre gæster. Mødelokalet i villaen kan rumme op til 12 personer.

---

Hold møde i den hyggelige restaurant. Her er der plads til 20 personer.

---

Nyd en dag med teambuilding og mad i de smukke omgivelser – både inde og udendørs. En mødedag med mange muligheder for inspiration og plads til gode idéer. Book mødedag for op til 40 personer.

---

Book et par dage med overnatning, for at komme helt væk fra hverdagen. Vi har plads til 24 boende gæster i dobbeltværelser.

 ---

AKTIVITETER & TURE

Uanset om I overnatter eller blot har behov for en dag væk fra kontoret, er der altid mulighed for at arrangere teambuilding, nyde en af vores vandreture, tage en badetur på stranden, spille havespil eller petanque. Vi anbefaler også at besøge Skovtårnet, Camp Adventure eller Stevns Klint, hvis I har tid til det. Hvis vi kan hjælpe med at arrangere aktiviteterne til jeres næste møde, er du velkommen til at kontakte os via formularen nedenfor.

Name E-mail Message SEND BESKED 

læs mer om værelser & områder på gården

udforsk her