Book ophold
farmhouse

MØDER & KONFERENCER

Kom væk fra hverdagens travlhed og få en magisk mødeoplevelse på The Norrmans Farmhouse på Stevns, sammen med dine kolleger eller forretningsforbindelser. I eventyrlige omgivelser på landet, finder du en lille inspirerende oase med plads til store tanker, udvikling og fordybelse.

Vores mødefaciliteter er uformelle og utraditionelle, fordi vores filosofi er at skabe en unik oplevelse, som minder mindst muligt om hverdagen. Vi har plads til 24 boende gæster i dobbeltværelser.

Mad & Drikke

Vi serverer gerne let morgenmad, lækker frokost og skøn 3 retters menu til middag - og så skræddersyr vi selvfølgelig opholdet efter jeres ønsker om snacks, kaffe, kage, vin eller cocktails i baren, i havestole på græsset, i en af stuerne eller i orangeriet.

Villaen

Få en hel villa for jer selv og hold jeres møde helt eksklusivt og uforstyrret – væk fra alle de andre gæster. Mødelokalet i villaen kan rumme op til 12 personer.

Restaurangen

Hold møde i den hyggelige restaurant. Her er der plads til 20 personer.

Ude & inde

Nyd en dag med teambuilding og mad i de smukke omgivelser – både inde og udendørs. En mødedag med mange muligheder for inspiration og plads til gode idéer. Book mødedag for op til 40 personer.

AKTIVITETER & TURE

Uanset om I overnatter eller blot har behov for en dag væk fra kontoret, er der altid mulighed for at arrangere teambuilding, nyde en af vores vandreture, tage en badetur på stranden, spille havespil eller petanque. Vi anbefaler også at besøge Skovtårnet, Camp Adventure eller Stevns Klint, hvis I har tid til det. Hvis vi kan hjælpe med at arrangere aktiviteterne til jeres næste møde, er du velkommen til at kontakte os via formularen nedenfor.

Name E-mail Message SEND BESKED 

læs mer om værelser & områder på gården

udforsk her