EN ANDEN KONFERENCE

KONFERENCE

I et stort hus helt for jer selv - med egen kok

På the Norrmans Farmhouse tilbyder vi at skræddersy fleksible konferencepakker for jer, der ikke bare skal bruge et sted at være, men ønsker rammer hvor inspirerende omgivelser og god service er i højsædet.

HVAD BYDER VI PÅ?

I Villaen findes vores største konferencelokale, hvor I med god plads om langbordet kan holde møder, og når I trænger til et afbræk står vores boulebane i den gamle lade til fri afbenyttelse eller hvorfor ikke et varmt bad i vores spabad.


På the Norrmans Farmhouse kan du holde konference i flotte omgivelser - midt på Stevns.

Vi tilbyder større og mindre løsninger, der kan skræddersys efter jeres behov. Vi har 12 dobbeltværelser, hvoraf 4 af dem er i Villaen. Når arbejdsdagen er omme, eller I har brug for en pause, kan I gå en tur i haven, spille petanque eller nyde lidt snacks og måske et glas vin.

For at holde en konference hos os, skal man som minimum booke hele villaen, hvor der er fire dobbeltværelser og et konferencerum. Hvis der er behov for flere værelser er det muligt at booke ekstra værelser i stalden, samt at booke restauranten. Derudover tilbyder vi en række mindre rum, der eks. kan benyttes i forbindelse med arbejde i mindre grupper.  

Maden på the Norrmans Farmhouse tilberedes naturligvis på stedet med udgangspunkt i det omgivende land, og i tæt kontakt med de dygtige landmænd, der er på Stevns.  Al mad vi serverer er med kærlighed af vores kok.

Send en mail til os for priser og yderligere info på info@thenorrmans.com

Nysgerrig på vores konferencemuligheder i Sverige?


Organisation Email Beskrivelse Send besked
Hvor er vi?

Adresse

Vores B&B ligger i Tåstrup, midt på Stevns. I bil er der cirk en times kørsel fra København. Tager I toget kan vi sagtens lave en aftale om afhentning, så transporten aldrig skal blive et problem.

Bækkemosevej 14, 4672 Klippinge

+45 51 18 70 57 

info@thenorrmans.com