BOOKING

Vi vil så gerne have, at du skal bo hos os!

Et ophold hos os er en helt særlig oplevelse, hvor I skal forkæles fra I ankommer og til I tager afsted igen.  Når I er tjekket ind og kommet godt på plads byder vi på lidt kaffe og kage, som I kan nyde ude i haven eller foran brændeovnen. Har I lyst til at være lidt aktive kan I gå tur rundt i haven eller slå jer løs på vores boulebaner, som vi har indrettet i den gamle lade. Baren er åben fra tjek ind og til sidste gæst er gået i seng.  

Hos os køber man mad og overnatning i én pakke. Dette forudbetales ved bookingen. Skal i afbestille, refunderes pengene frem til en uge inden ankomst. For selskab på otte personer eller mere, skal du annullere en måned før ankomst.

På vores B&B kan man have børn eller ekstra voksne med på både værelset med tre senge og værelset med fire senge. Mail os for at tilføje det. Hvis du vil se hvad der findes ledigt, kan du trykke på "tilgængelighedskalenderen" nedenunder. Vil du ændre i din nuværende booking skriver du dit booking-nummer ind længst nede på denne side, så kommer din booking op.

Nedenunder finder du bookingen 

I kan læse mere om afbestillingsregler her.

Værelse i VillaenBoulebanen i den gamle ladeOrangeriet